The Future of Finance

JayJay Boske 

JayJay is een Nederlandse televisiepresentator en voormalig rugbyspeler. Inmiddels is JayJay vooral bekend van het YouTube kanaal DAY1 Lifestyle en de verschillende programma's die hij maakt omtrent onderwerpen als auto's, influencers en verschillende ontwikkelingen binnen de FinTech wereld. Daarnaast ken je JayJay wellicht van het programma Expeditie Robinson waaraan hij tweemaal heeft deelgenomen. 

Marleen Evertsz 

Marleen Evertsz is al vanaf het begin van haar carrière actief binnen de financiële wereld. Ze begon bij Deloitte op Structured Finance en stapte nadien over naar Optiver.  Managing Director US Office. Hierna startte Marleen met Gold Republic (een online platform voor het managen van fysiek goud) en leidde uiteindelijk tot de oprichting van Nxchange, een ontmoetingsplaats tussen partijen die kapitaal bieden en partijen die kapitaal zoeken. 

Bart Brands

Bart Brands is edelmetaal specialist bij GoldRepublic en maakt video's voor het GoldRepublic YouTube kanaal over onderwerpen zoals edelmetalen, economische vraagstukken en analyses in het programma genaamd GoudKoorts. In het programma GoudKoorts Gasten ontvangt hij regelmatig vooraanstaande experts uit de financiële -en economische hoek. Ook is Bart gecertificeerd veiligheidskundige.

OPEN EEN ACCOUNT

'Hoe gaat de toekomst van Finance eruit zien?' 'Gaat het financiële landschap drastisch veranderen of onze eigen persoonlijke financiële situatie en de manier waarop we investeren, sparen en uitgeven?' Deze en andere vraagstukken gaan we vanuit GoldRepublic en DAY1 een week lang onderzoeken samen met dé Financiële experts van dit moment die we op een wel heel bijzondere locatie gaan samenbrengen, namelijk: Kaapstad.  
 
In Kaapstad gaan we onder leiding van JayJay Boske (DAY1) en Marleen Evertsz (GoldRepublic & Nxchange) de verdieping opzoeken omtrent verschillende onderwerpen zoals  de macro-economie, capital markets, NFT's, edelmetalen, (green) energy en impact investing. Dit doen zij samen met niemand minder dan Michaël van de Poppe, Arno Wellens, Willem Middelkoop, Kauan von Novack (Startup Bootcamp), Bart Brands (GoldRepublic), David van Ineveld (Crypto Insiders & Catena Investments) en Robbert den boer (rosh-studios/ NFTs). 


We gaan dit doen in de vorm van verschillende persoonlijke interviews, round table discussions en toffe activiteiten met als decor deze prachtige wereldstad. Mis deze kans niet om nieuwe informatie tot je te nemen, tot andere en nieuwe inzichten te komen én digitaal aan tafel te schuiven bij deze experts. Schrijf je nu in om als eerste op de hoogte te zijn van deze (live) uitzendingen in de week van 14 t/m 19 februari.

Ben je geïnteresseerd in de wereld van Finance, ben je toevallig in Kaapstad in de week van 14 februari en zou je graag de opnames van deze (live) uitzendingen willen bijwonen én daarbij de kans kennis te maken met deze experts?  Dat kan! We geven 10 plekken in het publiek weg. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons een mail sturen op info@futureoffinancecapetown.com en we laten je z.s.m. weten of je een plek hebt weten te bemachtigen.

AANMELDEN VOOR EVENT UPDATES

GOUD

Future of Finance

The Future of Finance is een initiatief vooruitgekomen vanuit een samenwerking tussen DAY1, Nxchange en GoldRepublic. The Future of Finance is er om binnen het altijd veranderende financiële landschap de laatste trends, ontwikkelingen en technologieën in kaart te brengen door verschillende financiële experts aan het woord te laten en kennis en kunde vanuit hun eigen expertise te laten delen, waarbij de kijker een eigen onafhankelijke mening kan vormen. 

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

ONTVANG EXCLUSIEVE INFORMATIE

Future of Finance 

The Future of Finance is here. And it’s here to stay. Tijdens dit event - wat voort is gekomen uit een samenwerkingsverband tussen DAY1, GoldRepublic, Nxchange en Bondex - zullen een aantal experts uit de financiële markten ingaan op de laatste ontwikkelingen aangaande verschillende ‘hot topics’ op het gebied van o.a. NFT’s, Energie, Crypto, Impact Investeringen en de Macro Economie. 

Tijdens twee live round table discussions zullen de experts ingaan op deze onderwerpen en hun toekomstvisie hierop. De experts die zullen aanschuiven zijn niemand minder dan Willem Middelkoop, Arno Wellens, Michaël van de Poppe, Bart Brands, David van Ineveld, Kauan von Novack, Bob van de Gronde en Robbert den Boer. De gesprekken zullen worden gehost door JayJay Boske en Marleen Evertsz. Voor de kijker is er ruimte om vragen te stellen of vooraf je vragen in te sturen zodat deze tijdens de YouTube sessie kunnen worden behandeld.

Wil jij te weten komen wat de verwachtingen van de experts zijn omtrent deze verschillende onderwerpen? Schrijf je dan nu in voor deze evenementen en ontvang een persoonlijke link in je inbox. Je zult op de hoogte gehouden worden van de nieuwste video’s, artikelen en podcasts met daarin het laatste nieuws omtrent the Future of Finance!


Deelnemers Future of Finance

Robbert den Boer

Robbert begon ooit bij dance club en festivalorganisator de Matrixx waar hij verantwoordelijkheid had voor alle marketing, programmering en brandpartnerships. Hier ontmoette hij destijds zijn huidige businesspartner waar hij uiteindelijk ROSH studios mee is gestart. Inmiddels heeft ROSH grote klanten aan zich weten te binden zoals Nike, Rabobank, Videoland en RTL. Hiernaast is Robbert zijn zakenpartner Robbin, onder de naam Warbb Art, aan de slag gegaan met het maken van digitale kunst welke zij in de vorm van NFTs, waarna ROSH zich als NFT studio in de markt wist te zetten.

David van Ineveld

David is een investeerder en ondernemer in de financiële wereld en gespecialiseerd in Tokenized Finance, Digital Assets en Impact Investing. David is aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments. Catena Investments is een investeerder in de energie transitie die actief gebruik maakt van Tokenized Finance voor het creëren van innovatieve financierings- en investeringsproposities. Daarnaast is David een ervaren investeerder in crypto currencies. David schreef in 2018 vele columns over Bitcoin en Altcoins op het nieuwsplatform crypto-insiders en sinds 2021 deelt David zijn kennis en inzichten omtrent het investeren in crypto op zijn YouTube kanaal en maakt hij video podcasts over Tokenized Finance.

Kauan von Novack

Is Managing Director van Startup Accelerator 'Startupbootcamp'. Kauan zijn specialisaties zijn o.a. Corporate Ventures, venture building, innovation strategy, fundraising en early stage investments. Bij Startupbootcamp heeft hij verschillende programma's geleid o.a. in samenwerking met Nxchange.

Arno Wellens

Arno Wellens is een Nederlands publicist, schrijver (Het Euro Evangelie) en (onafhankelijk)  financieel journalist die voornamelijk over economie en de Europese Unie schrijft. Arno is regelmatig te gast bij verschillende (online) programma's zoals Cafe Weltschmerz. Arno is eveneens een graag geziene gast op het YouTube kanaal van GoldRepublic. 

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop is in Zwitserland geboren en een Nederlands publicist, schrijver (o.a. The big Reset), fotograaf, ondernemer, voormalig beurscommentator op RTL Z en investeert sinds de jaren 90 in vastgoed. Sinds 2008 runt hij het Commodity Discovery Fund. Tevens is hij lid van het Advisory Board van de Londense economische thinktank OMFIF.[3] Ook schrijft hij columns voor IEX.nl over financiële onderwerpen.

Michaël v.d. Poppe

Is al vanaf jonge leeftijd bezig met crypto en bewandeld al gauw het pad van fulltime trader op Beursplein 5 in Amsterdam. Daarnaast maakt hij met enige regelmaat video's op zijn eigen YouTube kanaal en is hij CEO en oprichter van Eight, een crypto consultancy en educatie platform. Daarnaast zien we Michael regelmatig terug als gast bij het YouTube kanaal van GoldRepublic.

Dinsdag 15 februari vanaf 20:00 CET
Future of Finance Live Round Table Discussion: Impact Investing & Gold

Impact investing
Impact investing, water naar de zee dragen of echt wat toevoegen? Stoffig en saai of de startups van de toekomst? Tijdens deze live table bespreken Kauan von Novack, Willem Middelkoop hoe je slim kan beleggen in innovatie! De do’s en dont’s van beleggen in startups, hoe kom je erbij maar vooral, hoe kom je er weer vanaf? 


Goud
Goud. Zijn zij nou doomdenkers of gewoon heel erg slim? Waarom zou je in goud beleggen als je toch ook gewoon een bitcoin kan kopen? De do’s en dont’s van beleggen in goud, hoe kom je erbij maar vooral, hoe kom je er weer vanaf? Wat weten zij wat wij nog niet weten. 

In een open geprek gaan Willem Middelkoop, Arno Wellens en Bart Brands in gesprek. En hoe kan je toch de silver lining van de wereld blijven zien bij beleggen in goud? 

Deze én vele andere vragen zullen onze tafelgasten onder begeleiding van Jay-Jay Boske (DAY1) en Marleen Evertsz (GoldRepublic/Nxchange) op dinsdag uitgebreid behandelen.

AANMELDEN VOOR DINSDAG

Live tables 15 februari

AANMELDEN VOOR DONDERDAG

Donderdag 17 februari vanaf 20:00 CET
Future of Finance Live Round Table Discussion: Green Energy en NFTs vs Crypto

The future of Green energy
“Wordt groene energie het nieuwe goud van de toekomst?” “Zullen we ooit gaan betalen met kWh’s?” Tijdens de eerste Live table gaan Willem Middelkoop en Arno Wellens in discussie met David Ineveld over hoe je kunt beleggen in groene energie en hoe deze nieuwe asset klasse zich in de toekomst zich mogelijk zal gaan ontwikkelen. Is er een brug te slaan van energie naar NFTs? 

Wellicht maken NFTs van energie assets, frictieloze cross-border investeringen mogelijk in de toekomst. 

NFTs
NFTs, Hot or not? Kunnen we hier wel wat mee in onze beleggingsportefeuille, moeten we het nut van deze technologische nieuwe toepassing simpelweg nog wat uitbreiden, of is het het ultieme project financieringsinstrument? 

Na de de live table over beleggen in groene energie gaat crypto expert Michael van de Poppe in gesprek met Bob van de Gronde en Robbert den Boer. Waar verschillen de NFTs nou van de crypto’s. Als we in de toekomst kijken, wat gaan we nou precies doen met de NFTs in de financiële sector. 

Deze én vele andere vragen zullen onze tafelgasten onder begeleiding van Jay-Jay Boske (DAY1) en Marleen Evertsz (GoldRepublic/Nxchange) op donderdag uitgebreid behandelen.

Live tables 17 februari